Nidapark Küçükyalı Sedef Satış Ofisi!
Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla inşa edilen Nidapark Küçükyalı Sedef Satış Ofisi açık adresi; Çınar Mahallesi Rıfkı Tongsir Caddesi No:113 Maltepe / İstanbul

Anadolu Yakası Küçükyalı'da hayata geçirilen proje Nidapark Küçükyalı projesinin 4 etabından biri olarak inşa ediliyor. 1+1, 2+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı Nidapark Küçükyalı Sedef etabında daire büyüklükleri 63 ila 99 metrekare arasında değişiyor. 

Lokasyonu ile dikkat çekmekte olan projede 1+1 daireler 63 metrekare ile 78 metrekare, 2+1 daireler 90 metrekare ile 99 metrekare olarak yer alıyor. 2+1 dairelerinin açık mutfaklı olarak planlandığı Nidapark Küçükyalı Sedef projesinde 2 blok inşa ediliyor. 329 daireden oluşan projede sosyal tesis, açık havuz, güneşlenme alanları, fitness ve kafeterya bulunuyor.

Nidapark Küçükyalı Sedef Satış Ofisi!
Telefon: 444 4 846

Nidapark Küçükyalı Sedef nerede? Lokasyonu için tıklayınız

Nidapark Küçükyalı Sedef teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181