Nuvo Dragos 2+1 fiyat!
Lokasyonu ile dikkat çeken Nuvo Dragos 2+1 fiyat bilgisini sizler için araştırdık.

Nuvo Dragos 2+1 fiyat bilgisi belli oldu. Nuvo Dragos fiyat 2019 bilgisi şu şekilde;
Peşin alım yapacak olan vatandaşlar için 106 metrekare 2+1 dairelerin fiyatları 550 bin TL'den başlarken, 164 metrekare 3+1 dairelerin fiyatları ise 820 Bin TL'en başlıyor. Kısa süreliğine devam edecek ve sınırlı sayıda daire için geçerli olacak Nuvo Dragos 2+1 daire fiyatları ve 3+1 daire fiyatları ile ilgili gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Özderici GYO imzası ile 2 bloğun yükseldiği Nuvo Dragos Maltepe Evleri satılık daire seçenekleri arasında 1+1’lerin büyüklüğü 66-89 metrekare, 2+1’lerin büyüklüğü 101-154 metrekare, 3+1’lerin büyüklüğü ise 156-219 metrekare arasında değişim gösteriyor. İstanbul Maltepe'de yer alan Nuvo Dragos projesinde 515 adet konut yer alıyor.

1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan Nuvo Dragos projesinde özel peyzajlı geniş bahçeler, açık ve kapalı 2 adet yüzme havuzu, çocuk havuzu, tenis kortu, basketbol, voleybol sahaları, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, plates stüdyo odası, ortak kullanımlı seyir terasları, koşu ve yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, güneşlenme terasları ve köpek gezdirme alanları tasarlanıyor.  

Nuvo Dragos 2+1 fiyat bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Nuvo Dragos nerede ? Konum için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181