Nuvo Dragos evleri telefon!
Lokasyonu ile dikkat çeken Nuvo Dragos evleri telefon bilgisini sizler için araştırdık.

1+1, 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan Nuvo Dragos evleri telefon bilgisi belli oldu. Nuvo Dragos iletişim bilgisi şu şekilde; 
Nuvo Dragos satış ofisi adres :Tugay Yolu Cad. No:12 Maltepe - Dragos / İstanbul
​Nuvo Dragos satış ofisi telefon :0216 370 89 89

İstanbul Maltepe'de 515 adet konuttan oluşan projede  özel peyzajlı geniş bahçeler, açık ve kapalı 2 adet yüzme havuzu, çocuk havuzu, tenis kortu, basketbol, voleybol sahaları, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, plates stüdyo odası, ortak kullanımlı seyir terasları, koşu ve yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, güneşlenme terasları ve köpek gezdirme alanları tasarlanıyor.  

Özderici GYO imzası ile 2 bloğun yükseldiği Nuvo Dragos projesinde 1+1’lerin büyüklüğü 66-89 metrekare, 2+1’lerin büyüklüğü 101-154 metrekare, 3+1’lerin büyüklüğü ise 156-219 metrekare arasında değişim gösteriyor. 

Nuvo Dragos evleri telefon ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Nuvo Dragos fiyatlar için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181