Nuvo Dragos satışa çıktı!
İstanbul’un en eski semtlerinden Maltepe, renkli sosyal yaşamı, ilçeyi tüm şehre bağlayan entegre ulaşım hatları, kamu yatırımları,  alışveriş merkezleri ile şehrin en fazla prim yapan ve hızla gelişim gösteren gözde bölgelerinden.  Nitelikli konut sayısının son yıllarda artış gösterdiği bölgede Özderici GYO güvencesiyle yükselen Nuvo Dragos, yaşam ve inşaat kalitesiyle Maltepe ve çevresinin en önemli marka projesi olarak öne çıkıyor. Eski Singer fabrikasının bulunduğu 52.000 m2 alanda inşa edilen projede Özderici GYO, güven endeksine dayalı çalışma prensibi ve benimsediği ‘yaşarken öde, yatırımın evin için olsun’ mottosuyla yatırımcısına inşaat süreci tamamlandıktan sonra bitmiş projeden konut satışı gerçekleştiriyor. Yaşamın başladığı, tüm inşaat sürecinin tamamlandığı projede, daire satın alanlara anında yaşama fırsatı sunulurken kiralama potansiyeli ile kazanma şansı da sağlanıyor.
Tamamlanan ilk etapta farklı yaşam stillerine uygun, yaşama hazır daireler…

2 etap olarak projelendirilen Nuvo Dragos’un inşası tamamlanan ve yaşamın başladığı 3 bloktan oluşan toplam 484 daire, 8 ticari ünitenin yer aldığı ilk etabında, 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire çeşitleri ve farklı fiyat alternatifleri ile yaşam ve yatırım için birçok alternatif sunuluyor. Klasik konut ve residance alternatifleri ile farklı yaşam stillerine uygun konforlu ve şık daire seçenekleri sunulan projede, fonksiyonel kullanım alanları ve ince detaylar dikkat çekiyor. Kaliteli malzemelerin kullanıldığı dairelerde mutfaklar ankastre mutfak ürünleri dahil olarak ev sahibine teslim ediliyor. Geniş ve kullanışlı dairelerin en önemli özelliği kat yüksekliklerinin standardın üstünde planlanmış olması. Geniş balkonlu ve Adalar manzaralı daireler Nuvo Dragos’ta yaşamanın en önemli avantajlarından.
 
Daireler yüzde 15’e varan indirimlerle satışta
Nuvo Dragos, hiçbir detayında kaliten ödün vermeden projelendirdiği daireleri yüzde 15’e varan indirimlerle satışa sunuluyor. Anlaşmalı bankalar üzerinden liste fiyatından 60 ay’a 0 faiz,  120 ay için ise 0,45 faiz imkânı veriliyor.
 
Bölgenin en geniş sosyal alana sahip projelerinden.
Nuvo Dragos 2.726 metrekare alan üzerinde açık ve kapalı sosyal alanlarıyla yaşam kalitesini yükselten, metropolün getirdiği streslerden uzaklaştıran, 7’den 70’e tüm sakinlerin keyifli ve eğlenceli zaman geçireceği özel bir proje… Bölgenin en geniş sosyal alana sahip projesi olarak dikkat çeken Nuvo Dragos’ta özel peysajlı geniş bahçeler, açık ve kapalı 2 adet yüzme havuzu, çocuk havuzu, tenis kortu, basketbol, voleybol sahaları, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, plates stüdyo odası, ortak kullanımlı seyir terasları, koşu ve yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, güneşlenme terasları ve köpek gezdirme alanları yer alıyor. 
 
Birbirine entegre ulaşım hatlarının tam ortasında bulunan Nuvo Dragos özellikle öğrenciler ve çalışanlar için ulaşım sorununu ortadan kaldırıyor. E-5 Karayolu'nun Maltepe sahili tarafında, Marmaray ile entegre Kadıköy Pendik metrosuna yaklaşık 500 metre mesafede yer alan Nuvo Dragos E5,TEM, sahil ve minibüs yolu ulaşım alternatiflerine ve Carrefour Maltepe Park AVM’ye yakınlığı ile de dikkat çekiyor. 



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181