Ofton İnşaat Kavacık projesi için ön talep toplamaya başladı!
Projelerinin yer aldığı lokasyonlara konfor ve kaliteyi taşıyan Ofton, Kavacık’taki yeni projesine start verdi. Ön talep toplamaya başlayan firma, Kavacık’a da Elysium ayrıcalıklarını taşımaya hazırlanıyor.

Kavacık’ın lokasyon değerini Ofton güven ve kalitesiyle güçlendirmeyi hedefleyen Ofton, www.kesisimnoktasi.com adresinden ön taleplerini topladığı projenin lansmanını mayıs ayında yapacak. Şehir merkezi, doğa ve iş yaşamının merkezinde yer alan Kavacık’ı “kesişim noktası” olarak tanımlayan firma, daha önceki projelerinde olduğu gibi Kavacık’ta da modern bir yaşam alanı yaratacak.

Ofton, kalitesini daha önceki projelerden tanıyan ve yatırım için aynı güveni arayan müşterileri olmak üzere tüm yatırımcıları ve kendi evlerinde yeni bir yaşama başlamak isteyenleri ön talep döneminin avantajlarından yararlanmaya çağırıyor.

Ofton öntalep başvuru formu için tıklayınız



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181