Ofton Kavacık lansmanı Mayıs'ta!
Ofton İnşaat, satışı devam eden Elysium Art Şişli, Elysium Elit Koşuyolu, Elysium Serenity Kandilli, Elysium Soul Beyoğlu, Elysium Apartments Lale Etiler projelerinin ardından Kavacık'ta yeni inşa edeceği projesi için ön talep toplamaya başladı.

Ofton güven ve kalitesiyle, Kavacık’ın lokasyonunu değerlendirmeyi hedefleyen Ofton İnşaat, www.kesisimnoktasi.com adresinden ön taleplerini topladığı projenin lansmanını mayıs ayında gerçekleştirecek. Lokasyon olarak merkezde yer alan Kavacık’ı “kesişim noktası” olarak tanımlayan firma, daha önceki projelerinde olduğu gibi Kavacık’ta da modern bir yaşam alanını sizlere sunmaya hazırlanıyor.

Ofton İnşaat Kavacık'ta konumlandıracağı yeni projesi için tüm yatırımcıları ve kendi evlerinde yeni bir yaşama başlamak isteyenleri ön talep döneminin avantajlarından yararlanmaya davet ediyor.

Ön talep başvuru formu için tıklayınız



Ofton İnşaat iletişim!
Adres: Mahir İz Caddesi No:13/2 Ofton Plaza, B-Blok Kat 5 Altunizade/Üsküdar - İstanbul TÜRKİYE
Telefon: 444 53 50
Web: www.ofton.com.tr

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181