Ön talep toplayan İstanbul Anadolu Yakası konut projeleri!
Yakın zamanda resmi satış süreçleri başlayacak olan pek çok projede ön talep toplama dönemi devam ediyor. Ön talepte bulunanlar için satış öncesi indirimli fiyat avantajı sunan Anadolu Yakası konut projeleri şöyle:

DKY Yeni Sahra
DKY İnşaat imzasıyla hayata geçirilen DKY Yeni Sahra projesi ön talep topluyor. İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir Yeni Sahra bölgesinde inşa edilen DKY Yeni Sahra projesi 1.500 konut olarak tasalanıyor. Toplamda 5 etaptan meydana gelecek olan DKY İnşaat Yeni Sahra projesi içerisinde rezidans, konut, ticari ünite ve okul bulunuyor.

DKY Yeni Sahra ön talep formu için tıklayınız.


Mina Towers
Başaran Yapı imzası taşıyan Mina Towers projesi ön talep topluyor. 6 adanın her biri 6 adet kuleden oluşacak Mina Towers projesinde 80 metre yüksekliğinde 25 katlı binalar inşa ediliyor. Fikirtepe'de yer alan Mina Towers projesinde rezidans, ofis, mağazalar ve ticari alanların yanı sıra sosyal alanlar da bulunuyor. 

Mina Towers ön talep formu için tıklayınız.


DKY Merkez Sultanbeyli
DKY İnşaat tarafından inşa edilen DKY Merkez Sultanbeyli projesi ön talep topluyor. 30 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan DKY Merkez Sultanbeyli projesinde konut, ofis ve ticari üniteler bulunuyor. 19 bin metrekaresi ofislere, 16 bin metrekaresi ise cadde dükkanlarına ayrılan DKY Merkez Sultanbeyli projesi 230 adet konuttan oluşuyor.


DKY Merkez Sultanbeyli ön talep formu için tıklayınız.

Lensistanbul
Aydınoğlu Grup, Mah Havacılık, Ortadoğu Grup ve Renium Yapı'nın bir araya gelmesiyle oluşan Lens Yapı tarafından hayata geçirilmesi planlanan Lensistanbul projesi ön talep topluyor. Lensistanbul projesinin daire tipleri ve daire fiyatları henüz planlanma aşamasında bulunuyor. Lensistanbul projesinin lansmanının satış ofisinin tamamlanmasının ardından yapılması bekleniyor.

Lensistanbul ön talep formu için tıklayınız.


DKY Ada Kartal
DKY İnşatt imzası ile Kartal'da yükselecek DKY Ada Kartal projesi ön talep topluyor. 746 konuttan oluşan DKY Ada Kartal projesinde 2+1’den 3+1,5’e kadar daire seçenekleri bulunuyor. DKY İnşaat imzasıyla inşa edilecek DKY Ada Kartal projesinde açık ve kapalı havuz, fıtness alanları, kafelerden oluşan sosyal tesisler ve peyzaj alanları yer alıyor.

DKY Ada Kartal ön talep formu için tıklayınız.

Referans Kartal Kordonboyu
Anadolu Yakası'nda Kiler GYO tarafından inşa edilen Referans Kartal Kordonboyu 
projesi ön talep topluyor. 100 milyon TL yatırım bedeli hayata geçirilen Referans Kartal Kordonboyu'nda 94 konut ve 11 adet ticari ünite yer alıyor. 17 katlı tek bloktan oluşan Referans Kartal Kordonboyu projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört tip konut seçeneği sunuluyor. 

Referans Kartal Kordonboyu ön talep formu için tıklayınız.


Elite Concept
Şua İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Elite Concept projesinde ön talep toplama süreci devam ediyor. Fikirtepe'de inşa edilen Elite Concept projesi bitiminde yaklaşık 3.000 bin kişinin yaşaması planlanıyor. 785 konut ve 26 ticari üniteden oluşan Elite Concept projesi 10 bin metrekaresi sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılarak sakinlerine ferah bir yaşam alanı sunuyor.

Elite Concept ön talep formu için tıklayınız.

Zer Bostancı
Ceylan İnşaat imzası ile yükselecek olan Zer Bostancı projesinde ön talep toplama süreci devam ediyor. Bostancı'da hayata geçirilen Zer Bostancı projesi butik bir proje olma özelliği taşıyor. Ön talep sürecinde avantajlı fiyatlarıyla dikkat çeken Zer Bostancı projesi 62 daire ve 2 ticari alandan oluşuyor. Kiraz bahçelerinin içinde, deniz manzaralı farklı büyüklüklerde 2+1 dairelerin bulunduğu Zer Bostancı projesi cazip lokasyonu ile dikkat çekiyor.

Zer Bostancı ön talep formu için tıklayınız.


DKY Sahil
DKY İnşaat imzası ile ve 194 milyon TL yatırımla hayata geçirien DKY Sahil projesi ön talep toplamaya devam ediyor. 140 konuttan oluşan DKY Sahil projesinde 2+1.5, 3+1.5 ve 4+1.5 daire seçenekleri yer alıyor. Sahil kesiminde 33 bin metrekare alan üzerine inşa edilen DKY Sahil projesinde Prens Adaları ve deniz manzaralı daireler bulunuyor. 

DKY Sahil ön talep formu için tıklayınız.

DKY Cadde Çeliktepe
DKY İnşaat imzasıyla hayata geçirilecek DKY Cadde Çeliktepe projesi ön talep topluyor. Avrupa Yakasındaki kentsel dönüşüm projelerinden birisi olan DKY Cadde Çeliktepe projesi ticari alan ve rezidanslardan oluşuyor. Modüler yapı ve modern mimariye sahip olan DKY Cadde Çeliktepe projesi 1+1'den 3+1’e kadar farklı daire tipleri içeriyor.

DKY Cadde  Çeliktepe ön talep formu için tıklayınız.


The Mandarins Limited Acıbadem
İstanbul Kadıköy'de yükselen The Mandarins Limited Acıbadem projesi lansman öncesi ön talep topluyor. Selka NSK İnşaat imzasıyla hayata geçirilen The Mandarins Limited Acıbadem projesi 493 adet konut ve ticari ünitelerden oluşuyor. 1+1'den 5+1 dublekse kadar daire seçeneklerinin yer aldığı The Mandarins Limited Acıbadem projesinde daire büyüklükleri 62 ile 179 metrekare aralığında değişiklik gösteriyor.


The Mandarins Limited Acıbadem ön talep formu için tıklayınız. 


Selective Blue
Alper İnşaat ve İtibar İnşaat ortaklığı imzası yaşıyan Selective Blue projesi 7.790 metrekare alan üzerinde iki kuleden oluşuyor. Toplam 206 daireden oluşan Selective Blue projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Selective Blue ön talep formu için tıklayınız.

Ayfer ERDOĞAN/EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181