Ondörtüç Pendik'te teslimler erken yapılacak!
İnsay Yapı, Pendik'te inşa ettiği Ondörtüç Pendik'in kaba inşaatını tamamladı. Satışların devam ettiği projede fiyatlar 228 bin liradan başlıyor. 2+1 daireler 296 bin liradan, 3+1 daireler 440 bin liradan satılıyor. 9 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen bloklarda, 241 daire ve 23 ticari birim yer alıyor.

Daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 seçeneklerinden oluşuyor ve büyüklükleri 68,103 ve 146 metrekare arasında değişiyor. Projede ince detay işlerine geçildiğini söyleyen İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, projeyi zamanından önce teslim edeceklerini belirtti. Çulhalık, "Kent planlamasını doğru yapan Pendik, geleceğin ticaret merkezi olmaya aday oldu" dedi. Ev almak isteyenlere kişiye özel fiyat uygulaması bulunuyor. Hiç peşinat ödemeden 24 ay taksitle de ev sahibi olunabiliyor. Banka kredisiyle ev sahibi olmak isteyenlere de yüzde 5 artı yüzde 10 indirim yapılıyor.

Yeni Şafak Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181