Optimist Residence görücüye çıktı!
Mist İnşaat tarafından İstanbul Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen Optimist Residence 13 bin 400 metrekarelik arsa üzerine kuruluyor. Optimist Residence'ta 550 konut ve 56 ticari ünite bulunuyor. 22,18 ve 9 katlı 3 blok olarak tasarlanan projede 1+0 dan 4+1 'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Projede 1+0'lar brüt 57'50' 1+1'ler brüt 56,20,2+l'ler brüt 87,90, 3+1'ler brüt 128,80, 4+1'ler brüt 166,38 metrekare büyüklüğe sahip.

Osmanlı mimarisinden esinlenerek ve geleceğin ihtiyaçları göz önüne alınarak hayata geçirilen projede kullanışsız ve gereksiz büyük holler minimuma indiriliyor. Böylece yaşam alanlarının daha geniş ve kullanışlı olmasına olanak sağlanarak ev sahiplerine maksimum verim sunuyor. Evlerin 3,15 metrelik net tavan yüksekliğine sahip olması ise daha ferah bir yaşam ortamı sunuyor. Optimist Residence'ta; kuru temizleme, oto yıkama, emlak ve gayrimenkul hizmetleri, çöp toplama ve atık yönetim hizmetleri, bebek bakım hizmetleri, resepsiyon, daire temizlik hizmeti, sıhhi ve elektrik tesisat teknik servisi, vale, özel sekreterlik, posta ve evrak dağıtımı gibi tüm hizmetler bulunacak.

MERKEZİ LOKASYON
Kara, deniz, hava ve raylı sistem ulaşımının kesişim noktasında yer alan Optimist Residence, konumuyla da dikkat çekiyor. Proje, Marmaray ve Kadıköy-Kartal metrosunun kesişme noktası olan Ayrılık Çeşmesi durağına 150 metre, Uzunçayır metrobüs ve Ünalan metro kesişim noktasına 200 metre mesafede bulunuyor. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne direkt bağlantısı olan proje Avrasya Tüneli'nin 2. çıkışında bulunuyor. Aynca proje Türkiye'nin bazı özel hastanelerine ve Marmara Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine neredeyse iki dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Türkiye'de ilk defa bu büyüklükte dikey bahçe konsepti, Optimist Residence'ın yenilikçi mimarisiyle bir yaşam projesine doğrudan entegre ediliyor. Doğanın hayat veren gücünden, pozitif enerjisinden ve huzur veren renginden maksimum fayda sağlamak için yeşil alanlar yatayda ve dikeyde; hep göz önünde olacak şekilde kullanılmış. Dikey bahçeler koruyucu özellikleriyle, yaşam alanları için radyasyon, ısı ve ses yalıtımı doğal olarak sağlıyor. Projenin sağ ve solunda tahmini 10.000 metrekare yeşil alan mevcut.

Optimist Residence açık Avm'si sayesinde bölgenin yeni buluşma adresi olmayı hedefliyor. Optimist AVM, 7/24 günlük ihtiyaçların karşılanabileceği seçkin mağazaların olacağı 12.000 metrekare kiralanabilir ticari alanı, 2000 metrekare büyüklüğünde meydanı ve bu meydanı çevreleyen sokak konseptinde tasarlanmış 3 kattan oluşan, 40 ile 400 arasında değişen brüt metrekarelerde, toplam 56 ticari üniteden oluşuyor.

Yeni Birlik Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181