Optimum Meydan ev fiyatları!
vin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Optimum Meydan ev fiyatları sizler için araştırdık.

Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen Optimum Meydan ev fiyatları belli oldu. Optimum Meydan daire fiyatları 0.99 vade farkı kampanyası kapsamında 265 bin TL'den başlıyor.

 2 bloğun yükseldiği projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. Toplam 114 daireden oluşan proje Kurtköy'de konumlandırılıyor. Daire büyüklüklerinin 40 ile 100 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede birçok sosyal alan konut alıcılarına sunuluyor. Optimum Yatırım imzası ile İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Optimum Meydan Kurtköy projesinde fitness, kafeterya, hamam, sauna, çeşitli çocuk oyun alanları yer alacak. 

Optimum Meydan ev fiyatları sizler için derledik. Optimum Meydan fiyat  ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Optimum Meydan nerede ? Lokasyonu için tıklayınız.
Optimum Meydan teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181