Optimum Meydan Pendik nerede?
6 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Optimum Meydan Pendik nerede sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

Optimum Yatırım imzası ile İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Optimum Meydan Pendik nerede sorusunun yanıtı belli oldu.
İstanbul Anadolu Yakası'nda inşa edilen proje Kurtköy'de konumlandırılıyor. Optimum Meydan harita ve Optimum Meydan lokasyon için tıklayınız.

2 bloğun yükseldiği projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri tasarlanıyor. Daire büyüklüklerinin 40 ile 100 metrekare arasında değişiklik gösterdiği projede birçok sosyal alan konut alıcılarına sunuluyor. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede fitness, kafeterya, hamam, sauna, çeşitli çocuk oyun alanları yer alacak. Toplam 114 daireden oluşan proje Kurtköy'de konumlandırılıyor. 

Optimum Meydan Pendik nerede sorusunun yanıtı ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Optimum Meydan teslim tarihi için tıklayınız.
Optimum Meydan fiyat için tıklayınız.
 
Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181