Ormanköy Çekmeköy teslim tarihi!
Ön talep toplama aşamasında olan  Ormanköy Çekmeköy teslim tarihi bilgisini sizler için araştırdık.

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Ormanköy Çekmeköy teslim tarihi bilgisi henüz netlik kazanmadı. Ormanköy Çekmeköy ne zaman teslim edilecek sorusunun yanıtı belli olduğunda sayfamızda yer alacaktır.

1+1'den 6+1'e kadar değişen konut tiplerinden oluşan proje yatay mimari ile inşa ediliyor. 1000 adet konutun yer alacağı Ormanköy Çekmeköy Dap Yapı projesi 58 bin kişiden alınan fikir ve görüşlere göre tasarlandı. 

İstanbul Anadolu Yakası Çekmeköy'de yükselen Ormanköy Çekmeköy Dap Yapı projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 konut tipleri yer alıyor. En üst katlarında loft dairelerinde yer alacağı projede bahçeli, balkonlu ve tesraslı daire seçenekleride konut alıcılarına sunuluyor.

80 bin metrekare büyüklüğünde orman alanına sahip olacak olan projede çocuk oyun alanları,yürüyüş ve spor parkurları, piknik alanları, koku bahçeleri, biyolojik gölet, organik sebze meyve yetiştirme alanı, açık hava sinema alanı, atv bisiklet parkuru gibi birçok sosyal alan bulunuyor.

Ormanköy Çekmeköy fiyat için tıklayınız.

Ormanköy Çekmeköy teslim tarihi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181