Oyak Dragos projesi nerede? İşte lokasyonu...
Oyak İnşaat imzası ile hayata geçirilen Oyak Dragos projesi İstanbul Maltepe'de konumlanıyor. Maltepe'ye bağlı Cevizli Mahallesi'nde yer alan proje Omsan Lojistik arazisinde ve Tugay Yolu Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Oyak Dragos projesi Nuvo Dragos'a 40 metre, Silvan Sanayi Sitesi'ne 190 metre, Mahmut Kemal İnal İlköğretim Okulu'na 420 metre, Özel Dragos Anadolu Otelcilik Turizm ve Meslek Lisesi'ne 550 metre, Balıklı Dere Camii'ne 330 metre mesafede bulunuyor.



Dikay mimariye sahip olan Oyak Dragos projesinde kreş, mescit, kafeterya, sosyal tesis alanı, açık/kapalı otopark alanları bulunuyor. 30 bin 852 metrekare alanda üzerinde inşa edilen Oyak Dragos projesi 414 konuttan oluşuyor. 3 blok olarak tasarlanan Oyak Dragos projesinde bloklar 27, 32 ve 33 katlı olarak inşa ediliyor.

Toplam inşaat alanı 162 bin 513 metrekare olan Oyak Dragos projesi lokasyonu ile dikkat çekiyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire daire seçenekleri bulunan Oyak Dragos projesinin metrekareleri ve ödeme seçenekelri önümüzdeki günlerde belli olacak.

Oyak Dragos projesi fiyat? Tıklayınız.

Oyak Dragos projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181