Oyak Maltepe Dragos projesi!
Oyak İnşaat imzası ile hayata geçirilecek olan Oyak Maltepe Dragos projesi detaylarını sizler için araştırdık.

İstanbul Maltepe'de yükselecek olan Oyak Maltepe Dragos projesi karma konsepti ile inşa edilecek. Toplam inşaat alanı 162 bin 513 metrekare olan Oyak Dragos projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire seçenekleri planlanıyor. 30 bin 852 metrekare alanda üzerinde inşa edilecek projede 580 adet konut ve ticaret alan bulunacak. Dikey mimariye sahip olan Oyak Dragos projesinde kreş, mescit, kafeterya, sosyal tesis alanı, açık/kapalı otopark alanları bululacak.

3 blok olarak tasarlanan Oyak Maltepe Dragos projesi 27, 32 ve 33 katlı bloklardan oluaşcak. Ayrıca Oyak İnşaat, ​İstanbul Maltepe’de 65 bin metrekare, Ayazağa’da 50 bin metrekare satılabilir alan üretecek iki proje üzerinde çalışılıyor ve bu alanların imarları alındı.

Oyak Dragos projesi fiyat? Tıklayınız.

Oyak Dragos projesi teslim tarihi? Tıklayınız.

Oyak Dragos projesi nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181