Park Residences Cadde projesinin yüzde 40'ı satıldı!
Bağdat Caddesi'nde 40 dönümlük arazi üzerinde yapılan Park Residences Cadde projesinde satışlar yüzde 40'a geldi. Birleşik Gayrimenkul tarafından Özelleştirme İdaresi'nden 677 milyon liraya yüzde 60'ı alınan proje, 1+1,2+1, 3+1,4+1 ve penthouse gibi farklı büyüklükteki daire tipleri ile dikkat çekiyor. Metrekare fiyatlarının 12 bin ila 13 bin TL arasında olduğu projede 353 daire yer alıyor. Sohbet toplantısında projeyle ilgili bilgi veren Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni, "İhale sonucunda satm aldığımız proje 4 bloktan oluşuyor. Biz, A ve B bloklarda 10. katakadar yer alan daireler ile C ve D bloklarının tamamını aldık" dedi.

Park Residences Cadde projesinde, en küçük daire 1+İlerin 102 metrekare ve 117 metrekare olmak üzere ikiye ayrıl dığını aktaran Çepni, en büyük dairelerinin ise 350 metrekarelik 4+1'ler olduğunu söyledi. Bağdat Caddesi'nin en büyük projelerinden olan Park Residences'ın 2017'nin başındaki fiyatlarla satıldığını kaydeden Çepni, "Enflasyon ve kur farkı fiyatlara yansıtılmadı. Dolayısıyla konut alanlar sadece son 6 aydaki döviz dalgalanmasından dolayı bile yüzde 20 kar etti" diye konuştu.

İran'da satış ofisi açacak
İran'da satış ofisi açacaklarını söyleyen Çepni, "İran'dan Türkiye'ye bir ilgi var. Çünkü İranlılar Dubai'de hesap açtırmakta dahi sıkıntı çekiyor. Bizim satış ofisimiz bir avm içinde olacak" dedi. Bodrum Yalıkavak'ta 400 dönümlük araziyi Özelleştirme İdaresi'nden aldıklarını anlatan Çepni, "Ayrıca Kalamış Marina'nm yeniden ihaleye çıkması sözkonusu. İçinde otel olması planlanıyor. Buranın ihalesine girebiliriz" açıklamasını yaptı.

Leyla İlhan / Dünya

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181