Pendik konut projeleri 2018!
Pendik konut projeleri 2018 listesini sizler için derledik. 15 yılda gayrimenkul fiyatlarının 8 kat arttığı ilçe Pendik konut projeleri hızla yükselmeye devam ediyor. Türkiye genelinde konut satışları 2018 Haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %22,4 oranında  artarak 119 bin 413 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 bin 547 konut satışı ve %17,2 ile en yüksek paya  sahip oldu. Haziran 2018'de İstanbul'da gerçekleşen 20 bin 547 adetlik konut satışının 1090 adeti Pendik'te yapıldı. 

İşte Pendik konut projeleri 2018 listesi;

​Dap Pendik projesi
Dap İzmir projesi ile dikkatleri üzerine çeken Dap Yapı, Dap Pendik projesi Emlak Konut'un Nişantaşı ve Çekmeköy ihalalerini kazanan Dap Yapı imzası taşıyor. Pendik konut projeleri arasında yer alacak olan Dap Pendik projesi içinde çalışmalar devam ediyor. Dap Pendik projesi nerede? Tıklayınız.

​Siltaş Marina
200 daire ve 4 dükkandan oluşan projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Pendik kurtköy'de konumlandırılan Siltaş Marina projesinde 2 blok yükseliyor. İstanbul Anadolu Yakası Pendik sahilde inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 80 metrekare ile 170 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Siltaş Marina fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Tam Pendik projesi
3 bin 640 metrekare alan üzerinde inşa edilen Tam Pendik projesi 129 adet daireden oluşuyor. İstanbul Pendik'te hayata geçirilen Tam Pendik projesinde yetişkinler için oyun salonu, sinema odası, çocuk oyun alanları, fitness merkezi bulunuyor. Tam Pendik projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Marin Pendik
2 adet ticari ünite bulunacağı Marin Pendik projesi 54 adet daireden oluşacak. Marin Pendik projesinde 2 adet bay/bayan ayrı kullanılabilecek havuzları, fitness salonları, hamamları - saunaları - buhar odaları yanısıra çok amaçlı toplantı odası, cep sineması ve çocuk oyun alanları yer alıyor. Marin Pendik daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Edonia Garden
14 bin 180 metrekare arazi alanı üzerinde inşa edilecek olan Edonia Garden dairelerinin büyüklükleri 64 metrekare ile 147 metrekare arasında değişecek. Kar Group imzası ile hayata geçirilecek olan Edonia Garden projesi 388 adet daireden oluşacak. Edonia Garden daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

İnsay Pendik Esenyalı projesi
1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinin yer alacağı İnsay Pendik Esenyalı projesi 217 adet konuttan oluşacak. 13 katlı 4 blok olarak tasarlanacak olan İnsay Pendik Esenyalı projesi​nde dairelerin büyüklükleri 71 metrekare ila 100 metrekare arasında değişecek. İnsay Pendik Esenyalı projesi teslim tarihi ve daire fiyatları için tıklayınız.

Pendik konut projeleri 2018 listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181