Pendik konut projeleri fiyatları!
Pendik konut projeleri fiyatları listesini sizler için derledik. 15 yılda gayrimenkul fiyatlarının 8 kat arttığı ilçe Pendik ev fiyatları projeden projeye farklılık gösteriyor. 

Türkiye genelinde konut satışları 2018 Ağustos ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %12,5 oranında artarak 105 bin 154 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 15 bin 262 konut satışı ve %14,5 ile en yüksek paya sahip oldu. Ağustos 2018'de İstanbul'da gerçekleşen 15 bin 262 adetlik konut satışının 715 adeti Pendik'te satıldı.

İşte Pendik konut projeleri fiyatları listesi;

Yeşilce Aydos
Aydos Ormanlarına komşu olan Yeşilce Aydos projesi Kiptaş imzası ile yükseliyor. İstanbul Anadolu Yakası Pendik ilçesinde konumlanan projede çocuklar için oyun alanları, fitness salonu, sauna, hamam, 7/24 güvenlik hizmeti bulunuyor. 10 bloğun yükseldiği projede ​Kiptaş, bloklardan birini zemin +9 kat, diğerini ise zemin+5 kat olarak inşa ediyor. Yeşilce Aydos fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Winlife İstanbul Residence
İstanbul Pendik'te 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin planlandığı projede dairelerin büyüklükleri 67 metrekare ila 116 metrekare arasında değişiklik gösterecek. 4 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan proje lokasyonu ile dikkat çekecek. Winlife İstanbul Residence fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Ondörtüç Pendik
1+1, 2+1 ve 3+1 daireler seçenekleri bulunan Ondörtüç Pendik projesi 8 bin 878 metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Daire büyüklüklerinin 68 metrekare ila 146 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Ondörtüç Pendik projesi 2 blok olarak tasarlanıyor. Ondörtüç Pendik fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

​Siltaş Marina
200 daire ve 4 dükkandan oluşan projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor. Pendik kurtköy'de konumlandırılan Siltaş Marina projesinde 2 blok yükseliyor. İstanbul Anadolu Yakası Pendik sahilde inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri 80 metrekare ile 170 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Siltaş Marina fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Edonia Garden
14 bin 180 metrekare arazi alanı üzerinde inşa edilecek olan Edonia Garden dairelerinin büyüklükleri 64 metrekare ile 147 metrekare arasında değişecek. Kar Group imzası ile hayata geçirilecek olan Edonia Garden projesi 388 adet daireden oluşacak. Edonia Garden daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Pendik konut projeleri fiyatları listesi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181