Pendik Sahil Konakları 150 milyon yatırımla yükseliyor!
Pendik'in kentsel dönüşüme uygun olması, geçen yıl metrekare fiyatında yaşanan yüzde 33 artış gayrimenkul şirketlerinin ilgisini bu ilçeye yönlendirdi. Bölgedeki gayrimenkul yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen sektörün köklü kuruluşlarından Evra Grup ve Has Kule, Pendik sahilde adalar manzaralı Pendik Sahil Konakları projesine başladı. Tamamı Adalar ve deniz manzaralı 7 bin metrekare alanda kurulu 180 daireden oluşan projenin 5 bin metrekaresi konak sahipleri için sosyal alanlar içeriyor.

Aileler düşünülerek 2+1,3+1, 4+1 dairelerden oluşan projede metrekareleri 125 ve 193 arasında değişen 6 farklı konak tipi bulunuyor. Site konseptindeki konaklar 26 ayda sahiplerine teslim edilecek. Projeyi üstlenen Evra Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu Pendik'in son yıllarda altyapı ve üstyapı projeleri ile çok değerlendiğini anlatarak, "Bölgede yapılan konut projelerinin metrekare fiyatları geçen yüzde 33 artış gösterdi. Pendik'ten alınacak bir konut hem yaşam hem de yatırım için çok cazip. Projemizin yatırım maliyeti ise 150 milyon lira olarak gerçekleşti" dedi.

Dünya Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181