Pendik Sahil Konakları bu gün satışa çıkıyor!
Pendik'in kentsel dönüşüm alanı olması, metrekare fiyatlarının yüzde 33 artış göstermesi birçok gayrimenkul şirketinin ilgisini bu semte yönlendirdi. Bölgedeki gayrimenkul yatmmlarma bir yenisini daha ekleyen sektörün köklü kuruluşlarından Evra Grup ve Has Kule, Pendik sahilde adalar manzaralı "Pendik Sahil Konakları" projesini hayata geçiriyor. Tamamı adalar ve deniz manzaralı 7 bin metrekare alana kurulu 180 daireden oluşan projenin 5  bin metrekaresi konak sahibi aileler için sosyal alanlar içeriyor.

ULAŞIM ARAÇLARINA ÇOK YAKIN
Bulunduğu lokasyon özelliği sayesinde manzarası kapanmayacak projede her konağın penceresi denize açılıyor. Pendik Sahil Konakları; Sabiha Gökçen Havalimanı'na 11 dakika, İDO iskelesine, Metro'ya ve E-5'e 4 dakika, TEM'e 8 dakika, Pendik Marina'ya 3 dakika, en yakın okul ve camiye 1 dakika, Hızlı Tren'e 
ise 2 dakikalık mesafede yer alıyor. Aileler düşünülerek tasarlanan projede, metrekareleri 125 ve 193 arasında değişen 6 farklı daire tipi bulunuyor. Konak sahiplerinin 3 adalı deniz manzarası ile huzur dolu hayata yelken açacağı proje ve lansmana özel kampanyalarla ile ilgili tüm detayların paylaşılacağı basın lansmanma Evra Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu ve Has Kule Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gedik ev sahipliği yapacak.

Vahdet Gazetesi 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181