Pendik Sahil Konakları ön talep topluyor!
Evra Grup ve Has Kule imzası ile hayata geçirilen Pendik Sahil Konakları projesi ön talep topluyor.

Ön talep formu için tıklayınız.

7 bin metrekare arsa alanına sahip olan Pendik Sahil Konakları projesi 180 daireden oluşuyor. 8 metrekarelik balkonları bulunan Pendik Sahil Konakları projesinde dairelerin tamamı adalar ve deniz manzaralı olamakla birlikte, 5 bin metrekare sosyal donatı alanı içeriyor. 3 blok olarak tasarlanan Pendik Sahil Konakları projesinde, boyutları 125 metrekare ve 193 metrekare arasında değişen 6 farklı daire tipi bulunuyor. Daireler Yakamoz, Deniz Sefası İskele, Deniz Sefası Sahil, Deniz Sefası Rıhtım, Denizyıldızı Yunus ve Denizyıldızı Martı isimleri ile ayrılıyor. Manzarası kapanmayacak olan Pendik Sahil Konakları projesinde 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.

Merkezi bir lokasyonda bulunan Pendik Sahil Konakları projesinde türk hamamı, spor salonu, sauna, fitness, açık hava kondisyon parkları, yüzme havuzu ve 300 araçlık otopark bulunuyor.


Pendik Sahil Konakları nerede?

Pendik Sahil Konakları teslim?

Pendik Sahil Konanları iletişim:
Adres: 
Batı Mah. Erol Kaya Cad. No :29 Pendik/İstanbul
Telefon: 444 38 72
Web: sahilkonaklari.istanbul

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181