Pırlanta Göztepe daire fiyatları!
İstanbul Anadolu Yakası Göztepe'de inşa edilen Pırlanta Göztepe projesinde daire fiyatları 540 bin 66 TL ila 3 milyon 99 bin 411 TL arasında değişiyor.

3 blokta 446 konuttan oluşan Pırlanta Göztepe projesinde bloklar 20, 22 ve 24 kat olarak tasarlanıyor. 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri bulunan Pırlanta Göztepe projesinde metrekare ölçüleri brüt 66 ila 290 metrekare arasında değişiyor. Erkan İnşaat imzasıyla yükselen Pırlanta Göztepe projesinde 34 ticari alan yer alırken, 750 araçlık kapalı otopark da alanı alıcılarına sunuluyor. 

Sosyal donatı alanı olarak açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, kafe ve restoranlara sahip Pırlanta Göztepe projesi Bağdat Caddesi'ne yürüme mesafesinde yer alıyor. Pırlanta Göztepe projesininin tasarımı Çamoğlu Mimarlık üstleniyor. 

Pırlanta Göztepe iletişim!
Adres: Fikirtepe Mah. Hızırbey Cad. No.155 Göztepe/Kadıköy, İSTANBUL
Telefon: 444 73 57
Web: pirlantagoztepe.com

Ayfer ERDOĞAN / Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181