Pırlanta Göztepe iletişim!
1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire tipleri bulunan Pırlanta Göztepe projesinin iletişim adresi, Fikirtepe Mah. Hızırbey Cad. No.155 Göztepe/Kadıköy, İSTANBUL.

Metrekare ölçüleri brüt 66 ila 290 metrekare arasında değişen Pırlanta Göztepe projesinde bloklar 20, 22 ve 24 kat olarak tasarlanıyor. 3 blokta 446 konuttan oluşan​ Pırlanta Göztepe projesinde 34 ticari alan yer alırken, 750 araçlık kapalı otopark da alanı alıcılarına sunuluyor. İstanbul Anadolu Yakası Göztepe'de Erkan İnşaat imzasıyla yükselen Pırlanta Göztepe projesininin tasarımı Çamoğlu Mimarlık üstleniyor.

Açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, yürüyüş parkurları, kafe ve restoranlarıyla alıcılarına sosyal yaşam alanı sunan Pırlanta Göztepe projesi Bağdat Caddesi'ne yürüme mesafesinde yer alıyor. Pırlanta Göztepe projesinde geniş yeşil alanlar ve sosyal yaşam alanları olan özel tasarlanan balkonları ile balkon keyfini de alıcılarına sunuyor.

Pırlanta Göztepe teslim tarihi için tıklayınız.

Pırlanta Göztepe nerede?

Pırlanta Göztepe iletişim!
Telefon: 444 73 57
Web: pirlantagoztepe.com

Ayfer ERDOĞAN / Emlaksayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181