Propa Vista Kartal'da 10 bin TL peşinat kampanyası!
Hemen önünde Vista Meydan'ı olan Propa Vista Kartal'da 10 bin TL peşinat kampanyası başladı. Ayrıca kampanya kapsamında 60 ay 0,10 faiz ve 120 ay 0,45 faiz oranları konut alıcılarına sunuluyor.

247 adet konuttan oluşan Propa Vista Kartal projesi metro istasyonunun önüne açılarak lokasyon avantajı da sağlıyor. Misafir Evi, Mutfak Atölyesi, Donanımlı Ofis ve Toplantı Odaları imkanlarına sahip Propa Vista Kartal projesinin çalışmları devam ediyor.

'Vista Plus’ konseptiyle kişiye özel kullanım alanları mevcut Propa Vista Kartal projesinde 3 farklı tipte 1+1 seçeneğinin yanı sıra 6 farklı farklı tipte 2+1 seçeneği de yer alıyor. Propa İnşaat imza ile 246 ev ve 13 mağazadan oluşan Propa Vista Kartal projesi zemin+28 katlı tek blok şeklinde tasarlanıyor. 

Propa Vista Kartal ne zaman teslim? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181