Propa Vista Kartal güncel fiyat! Aralık 2017
'Vista Plus’ konseptiyle kişiye özel kullanım alanları mevcut Propa Vista Kartal güncel fiyat bilgisi belli oldu. Propa Vista Kartal daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor.

Propa İnşaat imzası ile 246 ev ve 13 mağazadan oluşan Propa Vista Kartal projesi metro istasyonunun önüne açılarak lokasyon avantajı da sağlıyor. Hemen önünde Vista Meydan'ı olan Propa Vista Kartal projesinin çalışmları devam ediyor.

Karma konsepte sahip olan Propa Vista Kartal projesinde 3 farklı tipte 1+1 seçeneğinin yanı sıra 6 farklı farklı tipte 2+1 seçeneği de yer alıyor. Misafir Evi, Mutfak Atölyesi, Donanımlı Ofis ve Toplantı Odaları imkanlarına sahip Propa Vista Kartal projesi zemin+28 katlı tek blok şeklinde tasarlanıyor. 

Propa Vista Kartal ne zaman teslim? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181