Propa Vista Kartal'ın lansmandan önce yüzde 65'i satıldı!
Propa, Kartal'da 100 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirdiği Propa Vista'yı görücüye çıkardı. Projede 247 konut, çarşı içinde 12 dükkân yer alıyor. Üç farklı tip 1 +1 ve iki farklı tip 2 + 1 seçeneği sunulan projede, 1 + 1 daireler 380 bin TL, 2 + 1 daireler ise 649 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Propa CEO'su Can Özçiçek projenin yüzde 65'inin lansmandan önce satıldığını söyledi. Projenin en önemli özelliklerinden birinin 'Plus' konsepti olduğunu belirten Özçiçek, "Plus konseptiyle misafir evi, toplantı odası, hazır ofisler ve mutfak atölyesi proje sakinlerine kiralanabilecek. Kullan-öde sistemiyle bu alanlardan sağlanan gelirler site yönetimine aktarılacak. Böylece ortak gelirlere de katkı sağlanmış olacak" dedi.

Özçiçek, Kartal'da 11 ve 14 dönüm olmak üzere toplam 210 TL'lik arsa alımı için ön protokol imzaladıklarını dile getirdi.

Habertürk Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181