Propa Vista Kartal Satılık!
Propa İnşaat imzası ile hayata geçirilen Propa Vista Kartal projesinde Satılık daireler sizlere sunuluyor.

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Propa Vista Kartal projesinde Vista Plus’ konseptiyle kişiye özel kullanım alanları mevcut. Propa Vista Kartal projesinin sakinleri bu alanları kullandıkları kadar ücret ödüyorlar. Misafir Evi, Mutfak Atölyesi, Donanımlı Ofis ve Toplantı Odaları imkanlarına sahip Propa Vista Kartal projesi zemin+28 katlı tek blok şeklinde tasarlanıyor. 

246 ev ve 13 mağazadan oluşan Propa Vista Kartal projesinde 3 farklı tipte 1+1 seçeneğinin yanı sıra 6 farklı farklı tipte 2+1 seçeneği de yer alıyor. E5’ten direkt girişe sahip Propa Vista Kartal projesi cadde mağazaların bulunduğu Vista Çarşı ile bağlantılı. Hemen önünde Vista Meydan'ı olan Propa Vista Kartal projesi metro istasyonunun önüne açılarak lokasyon avantajı da sağlıyor. 

Propa Vista Kartal ne zaman teslim?

Propa Vista Kartal iletişim!
Adres: Cumhuriyet Mahalles, Abdi İpekçi Cd. No:2 Kartal, İstanbul
Telefon: 0212 347 39 90
Web: propavista.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181