Propa Vista Kartal satışa çıktı!
Propa İnşaat imza ile hayata geçirilen Propa Vista Kartal projesi satışa çıktı.

100 milyon TL yatırım bedeline sahip olan Propa Vista Kartal projesi 247 konut ve 12 adet dükkandan oluşuyor. 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan Propa Vista Kartal projesinde konut, ofis ve alışveriş merkezi yer alıyor. 3 farklı tipte 1+1 ve 2 farklı tipte 2+1 daire seçeneği bulunan Propa Vista Kartal projesi zemin+28 katlı tek blok şeklinde tasarlanıyor. 

Karma proje olarak hayata geçirilen Propa Vista Kartal projesinde kişiye özel misafir evi, mutfak atölyesi, donanımlı ofis ve toplantı odaları bulunuyor. Geniş sosyal donatı alanlarından oluşan Propa Vista Kartal projesinde cafe, bilardo, masa tenisi, dart, açık yüzme havuzu, localar, spor salonu, plates ve yoga stüdyosu, güneşlenme terası, dinleme alanı, sauna, buhar odası, çocuk oyun odası, çocuk parkı ve açık hava sineması bulunuyor.

İstanbul Kartal'da inşa edilen Propa Vista Kartal projesi metro istasyonunun önüne açılarak lokasyon avantajı da sağlıyor. 

Propa Vista Kartal ne zaman teslim? Tıklayınız.

Propa Vista Kartal iletişim!
Adres: Cumhuriyet Mahalles, Abdi İpekçi Cd. No:2 Kartal, İstanbul
Telefon: 0212 347 39 90
Web: www.propavista.com

Meltem EKİNCİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181