Propa Vista Kartal teslim tarihi!
'Vista Plus’ konseptiyle kişiye özel kullanım alanları mevcut Propa Vista Kartal projesinin teslim tarihi Eylül 2018 olarak planlanıyor.

İstanbul Kartal'da hayata geçirilen Propa Vista Kartal projesi markalı konut projelerine bir yenisini daha ekleyen Propa İnşaat tarafından inşa ediliyor. Propa Vista Kartal projesinde 3 farklı tipte 1+1 seçeneğinin yanı sıra 6 farklı farklı tipte 2+1 seçeneği de yer alıyor. Hemen önünde Vista Meydan'ı olan Propa Vista Kartal projesi cadde mağazaların bulunduğu Vista Çarşı ile bağlantılı. Metro istasyonunun önüne açılarak lokasyon avantajı da sağlan Propa Vista Kartal projesi E5’ten direkt girişe sahip. 

246 ev ve 13 mağazadan oluşan Propa Vista Kartal projesi zemin+28 katlı tek blok şeklinde tasarlanıyor. Misafir Evi, Mutfak Atölyesi, Donanımlı Ofis ve Toplantı Odaları imkanlarına sahip Propa Vista Kartal projesinin sakinleri bu alanları kullandıkları kadar ücret ödüyorlar. 

Propa Vista Kartal iletişim!
Adres: Cumhuriyet Mahalles, Abdi İpekçi Cd. No:2 Kartal, İstanbul
Telefon: 0212 347 39 90
Web: propavista.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181