Referans Kartal Kordonboyu daire fiyatları!
100 milyon TL yatırım bedeli hayata geçirilen Referans Kartal Kordonboyu projesinde daireler 272 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Anadolu Yakası'nda yükselen Referans Kartal Kordonboyu projesinde 17 katlı tek blok yer alıyor. Kiler GYO tarafından inşa edilen Referans Kartal Kordonboyu’nda 94 konut ve 11 adet ticari ünite yer alıyor.


Referans Kartal Kordonboyu projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere dört tip daire seçeneği sunuluyor. Büyüklükleri 63 metrekare ile 235 metrekare arasında değişiklik gösteren dairelere sahip Referans Kartal Kordonboyu projesinde 500 metrekareden oluşan Zen Bahçesi bulunuyor. Fitness, Türk hamamı, sauna ve buhar odasına sahip Referans Kartal Kordonboyu projesinde aktivite alanları da yer alıyor.

Referans Kartal Kordonboyu ne zaman teslim?

Referans Kartal Kordonboyu nerede?

Referans Kartal Kordonboyu iletişim!
Adres: Atalar Mahallesi Üsküdar Cad. No:73 Kartal/İstanbul
Telefon: 444 51 11
Web: referanskartalkordonboyu.com

Ayfer ERDOĞAN / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181