Resim İstanbul telefon numarası!
Lokasyon avantajı ile dikkat çekmesi beklenen Resim İstanbul telefon numarası sizler için araştırdık.

Resim istanbul telefon numarası bilgisi belli oldu. Resim istanbul iletişim bilgisi şu şekilde;
Resim istanbul tel : 444 53 18

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinin tasarlandığı ​projede hem açık – hem kapalı alanda pek çok farklı aktivite için hazırlanmış mekanlar yer alıyor. 
Ortadoğu Grup tarafından inşa edilen Resim İstanbul projesi 81 bin 433 metrekare arazi üzerinde konumlanıyor.

Aydos Ormanı'na komşu konumda inşa edilen Resim İstanbul projesinde Resim Club, fitness center, yaz kış yüzme havuzu, cep sinema, suquash salonu, kapalı basketbol salonu, hamam, sauna ve eğlence odaları yer alıyor. Sade, şık ve kullanışlı dairelerin bulunduğu projede penthouse ve bahçe katı daireler de bulunuyor.

Geniş sosyal donatı alanlarının bulunduğu Resim İstanbul projesinde 28 blok yükseliyor. Markalı konut projesi üreticilerinden Ortadoğu Grup imzası taşıyan proje Sancaktepe konut projeleri arasında bulunuyor. Çeşitli sosyal donatı alanlarının yer aldığı proje 1394 konuttan oluşuyor.

Resim İstanbul telefon numarası ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Resim İstanbul Nefes nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181