Ritim İstanbul nerede?
Studio'dan 5+1 dublekse kadar farklı büyüklükte ve farklı tipte 863 adet rezidansın yer aldığı Ritim İstanbul nerede sorusunun yanıtını sizler için araştırdık.

250 adet Home Ofis, 113 adet ticari ofis ve 110 adet mağaza ile toplamda 1336 adet bağımsız bölümden oluşan Ritim İstanbul nerede sorusunun yanıtı şu şekilde; İstanbul'da Anadolu Yakası'nda Maltepe'de yer alan proje lokasyonu ile dikkat çekiyor. Dumankaya İnşaat imzası taşıyan projede 33 adet kule ve cadde ofisler 30 metrekareden 2000 metrekareye kadar birleştirilebilme özelliğine sahip. Adalar manzarasına sahip olan projede bir AVM bulunuyor. 

Ayrıca projede cadde mağazaları, yüksek tavanlı ve son derece şık lobi alanları, dinlenme alanları, lounge, restoran ve seyir terası, kültür merkezi, ofis ve bürolar gibi özel alanlar bulunuyor.

Ritim İstanbul 120 ay 0,98 vade farkı kampanyası için tıklayınız.

Ritim İstanbul nerede sorusu ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181