Rönesans Maltepe Piazza'da peşinde yüzde 12 indirim kampanyası!
Ofis, konut ve alışveriş merkezinden oluşan karma kullanım projesi Piazza, gayrimenkul sektörünün önde gelen yatırımcılardan biri olan Rönesans Gayrimenkul tarafından 320 milyon Euro yatırım değeriyle Maltepe’de inşa ediliyor. Konumu, mimarisi ve sahip olduğu ayrıcalıklarla karlı bir yatırım olarak dikkatleri üzerine çeken proje, bölgeye yeni bir soluk getirecek. Projenin konut bloğunda satışların yaklaşık yüzde 85’i tamamlandı.
 
Dinamik bir yaşam stilini benimseyenlerin adresi
Piazza’da Adalar manzarasına sahip büyüklükleri 60 ila 212 metrekare arasında değişen 230 dairelik konut bloğu, toplam 34 bin metrekare kiralanabilir alanı olan ofis bloğu ve açık meydan katlarının bulunduğu bir alışveriş merkezi yer alıyor. Konut, ofis ve alışveriş merkezinin entegre bir şekilde tasarlandığı proje, dinamik yaşam stilini benimseyenlerin yeni adresi olacak. Konut bölümünde yaşayanlar alışveriş, yeme içme, spor ve eğlence gibi ihtiyaçlarını anında karşılayabilecekler.
 
Peşin ödemelerde yüzde 12 indirim
Piazza’nın rezidans bloğunda alanları 60 ila 95 metrekare arasında değişen 1+1’ler 641 bin TL ila 885 bin TL arasında; alanları 101 ila 205 metrekare arasında değişen 2+1’ler 941 bin TL ila 1 milyon 561 bin TL arasında; alanları 196 metrekare olan 3+1’ler 1 milyon 933 bin TL’ye satılırken; alanları 196 ila 212 metrekare arasında değişen 3+1 dubleksler ise 1 milyon 627 bin TL ila 1 milyon 853 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor.
 
Çevre dostu Ofisler Leed Gold adayı
Projede ofis çalışanları için alışveriş merkezi ve konut bloğuna kolay geçiş yapma imkânı sunuluyor. A+ sınıfı ofis bloğunda tek katta 3 bin 250 metrekareye varan kiralanabilir alan seçenekleri mevcut. Katlarda teras kullanımının da bulunduğu ofis bloğu aynı zamanda çevre dostu binalara verilen Leed Gold Sertifikası adayı. Proje ana arterler üzerinde yer almasının yanı sıra Sabiha Gökçen havaalanına yakınlığı, yeni finans merkezi ve karayolu bağlantıları ile dikkat çekiyor.
 
Yıllık ziyaretçi sayısının yaklaşık 16 milyon olması beklenen Piazza’nın, alışveriş merkezi ve ofis bölümünde ortalama 5 bin kişinin çalışacağı öngörülüyor. Bu bağlamda 230 konut bulunan projede dairelerin yüksek kira getirisiyle yatırımcılar için oldukça karlı olacağı düşünülüyor. Projenin alışveriş merkezi kısmında şık yeme içme mekanlarından tanınmış moda markalarına kadar pek çok ihtiyacı karşılayacak mağazalar yer alacak.
 
Direkt metro bağlantısıyla ulaşım kolaylığı
Direkt metro bağlantısı ile ulaşım yönünden oldukça rahat bir imkan sunan Piazza, metro bağlantısıyla Atatürk Havaalanı’na 51 dk, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 24 dk, Kadıköy’e 12 dk, ve sahil yoluna 3 km mesafede konumlanıyor. E5 ulaşım hattı üzerinde yer alan Piazza, 2 bin 400 araçlık kapalı otoparkı ile ziyaretçilerine kolaylık sunuyor.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181