Roya Nova Residence!
255 adet konuttan oluşan Roya Nova Residence projesi detaylarını sizler için araştırdık.

32 katlı tek bloğun yükseldiği Roya Nova Residence projesi Ataşehir konut projeleri arasında yer alıyor. 1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan Roya Nova Ataşehir projesinde dairelerin büyüklükleri 49 metrekare ila 107 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Konumu ile konut alıcılarının dikkatini çeken Roya Nova Residence projesinde 3 toplantı salonu, 4 otopark katı, pilates ve grup dersleri de yapabileceğiniz kapsamlı bir spor salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, şok dusu, soyunma odaları, sinema salonu, karaoke odası, dostlarınızı ağırlayabileceğiniz ya da evinize sipariş verebileceğiniz restoran, kafe, açık hava sineması, kulvarlı havuz, barbekü alanı ve deniz manzaralı teras bulunuyor. 

Ataşehir Roya Nova ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Roya Nova fiyatları için tıklayınız.
Roya Nova teslim tarihi? Tıklayınız.
Roya Nova 0,98 kredi kampanyası için tıklayınız.
Roya Nova nerede? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181