Roya Nova Rezidans'ta 2020'de peşinat ödeme kampanyası!
32 katlı tek blok olarak inşa edilecek olan Roya Nova Rezidans projesinde peşinat ödemesi 2020'de başlayacak. Ayrıca Roya Nova Rezidans projesinde taksitler 5 bin TL'den başlıyor.

1+0, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin yer alacağı​ Roya Nova Rezidans projesi 255 adet konuttan oluşacak. Roya Nova Rezidans projesinde dairelerin büyüklükleri 49 metrekare ila 107 metrekare arasında değişiklik gösterecek.

Markalı konut projesi üreticilerinden Roya Yapı imzası taşıyan Roya Nova Rezidans projesinde 3 toplantı salonu, 4 otopark katı, pilates ve grup dersleri de yapabileceğiniz kapsamlı bir spor salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, şok dusu, soyunma odaları, sinema salonu, karaoke odası, dostlarınızı ağırlayabileceğiniz ya da evinize sipariş verebileceğiniz restoran, kafe, açık hava sineması, kulvarlı havuz, barbekü alanı ve deniz manzaralı teras yer alacak.

Roya Nova Rezidans teslim tarihi? Tıklayınız.

Roya Nova Rezidans nerede? Tıklayınız.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181