Royal Garden Kartal telefon!
Royal Group imzası ile Kartal'da hayata geçirilen Royal Garden Kartal telefon bilgisini sizler için araştırdık.

Kartal'ın en değerli bölgesi Karlıktepe'de yükselen Royal Garden Kartal telefon bilgisi belli oldu. Royal Garden Kartal iletişim bilgisi şu şekilde;
Kartal Royal Garden telefon numarası : 444 5 795

10 bin 500 metrekarelik net peyzaj ve ortak kullanım alanı bulunan ​Royal Garden Kartal projesinin sosyal yaşam alanlarında; yürüyüş parkurları, özel barbekü alanı, kameriyeleri, spor alanları, dört mevsim kullanılabilir açılır-kapanır yüzme havuzu ve kreşi yer alıyor. 22 ve 30 katlı 2 bloktan oluşan Royal Garden Kartal daire seçenekleri arasında 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 bulunuyor. Royal Garden Kartal projesinde daireler deniz ve Adalar manzarası görüyor. 

13 bin 346 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Royal Garden Kartal satılık daire seçenekleri ile toplam 374 adet rezidans bulunuyor. Royal Garden daire büyüklükleri 79 ile 367 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

Royal Garden Kartal telefon bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Royal Garden Kartal nerede ? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
0553 064 19 55 10 ay önce

ROYAL GARDENDEN DAIRE SATİNALMAK ISTIYORUM
SAYGİLAR,LÜTFEN GÖRÜŞELIM.

banner182

banner181