Sancaktepe konut projeleri!
Markalı konut projelerinin de yer aldığı Sancaktepe konut projeleri listesini sizler için derledik. Gün geçtikçe nüfusun arttığı ilçelerden biri olan Sancaktepe konut projeleriçalışmaları devam ediyor. İstanbul Anadolu yakasında yer alan Sancaktepe konut projeleri satışları devam ediyor. İşte Sancaktepe konut projeleri

Sinpaş Sancaktepe Paşaköy projesi
Sinpaş GYO imzası ila hayata geçirilecek olan Sinpaş Sancaktepe Paşaköy projesi 258 nolu parsel 16 bin 400 metrekare alan ve 160 nolu parsel ise 31 bin 166 metrekare alana sahip olacak. Toplam 47 bin 566 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Sinpaş Sancaktepe Paşaköy projesi konut ve ticari alanlardan oluşacak. Sinpaş Sancaktepe Paşaköy projesi nerede? Tıklayınız.

Roya Rosa Sancaktepe
20 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilecek olan Roya Rosa Sancaktepe projesi 500 adet konuttan oluşacak. 400 milyon TL'lik yatırıma sahip olan Roya Rosa Sancaktepe projesinde açık yüzme havuzu, spor salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, cafe, açık hava sineması, soyunma odaları, barbekü, karaoke odası ve restoran yer alacak. Roya Rosa Sancaktepe nerede? Tıklayınız.

Metrolife Sancaktepe
1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri bulunan Metrolife Sancaktepe projesinde dairelerin büyüklükleri 58 metrekare ila 160 metrekare arasında değişim gösteriyor. Konut, çarşı, meydan ve bahçe bulunan Metrolife Sancaktepe projesinde 544 daire yer alıyor. Metrolife Sancaktepe daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Şebboy Konutları Sancaktepe projesi
BRY Yapı imzası ile butik konsepte sahip olan Şebboy Konutları Sancaktepe projesinde tasarımlı süs havuzu, çocuk parkı ve oyun alanı, fitness salonu bulunuyor. 2 bin 255 metrekare arazi üzerinde inşa edilen ​Şebboy Konutları Sancaktepe projesi 53 adet konuttan oluşuyor. Şebboy Konutları Sancaktepe projesi daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Nef Sancaktepe
17 bin 916 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Nef Sancaktepe projesi 3 ila 12 katlı 6 blok olarak tasarlanıyor. 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerine sahip olan Nef Sancaktepe projesinde otopark, çocuk oyun alanları, fitness center, çok amaçlı sosyal tesis alanı, yürüyüş alanları ve özel peyzaj düzenlemesi yer alıyor. Nef Sancaktepe daire fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Sancaktepe konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181