Sapphire Hill Kurtköy fiyat!
İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy'de konumlandırılacak olan ​Sapphire Hill Kurtköy fiyat bilgisini sizler için araştırdık.

Sapphire Hill Kurtköy fiyat bilgisi henüz netlik kazanmadı. Sapphire Hill Kurtköy daire fiyatları netlik kazandığında sitemizde yer alacaktır.

71 adet 1+1, 183 adet 2+1, 62 adet 3+1, 20 adet 4+1 daireden oluşacak olan Hane Konut Sapphire Hill Kurtköy projesi 13 bin 11 metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılacak. 50 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Balkan İnşaat Sapphire Hill Kurtköy projesinde 5 blok yükselecek. 

336 adet konut ve 20 ticari üniteden oluşacak olan Sapphire Hill Kurtköy projesi 78 milyon 417 bin 686 TL yatırım değeri ile hayata geçirilecek. Hane Konut ve Akpınar Kentsel Dönüşüm ve Balkan İnşaat tarafından hayata geçirilecek olan Sapphire Hill Kurtköy projesinde sosyal alanlar, kapalı ve açık çocuk oyun alanı, kapalı yüzme havuzu, spor salonu, hamam ve sauna yer alacak. Ayrıca Akpınar Kentsel Dönüşüm Sapphire Hill Kurtköy projesinde 340 araç kapasiteli kapalı otorpark, açık alan ile birlikte toplamda 382 araçlık otopark imkanı bulunacak.

​Sapphire Hill Kurtköy fiyat bilgisini sizler için derledik. Sapphire Hill Kurtköy ev fiyatları ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Sapphire Hill Kurtköy teslim tarihi için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181