Sarphan Finans Park adres!
İstanbul'un Anadolu Yakası'nda Ümraniye'de konumlandırılan Sarphan Finans Park adres bilgisi belli oldu.

54 katlı olarak tasarlanan Sarphan Finans Park adres bilgisi şu şekilde; 3317 Ada 5 Parsel Site Mah. Finans Merkezi Bölgesi 34770 Ümraniye / İstanbul. Rezidans, ofis, otel ve dükkanların planlandığı projede 3+1, 2+1, 1+1 ve stüdyo tipi daireler yer alıyor. Lobi, resepsiyon, dükkanlar ve sosyal donatı alanları gibi imkanlara sahip olan projede ayrıca kapalı veya açık havuz, otopark, her daire için bodrum katlarda depo alanı bulunuyor.

Projede toplam 13 kattan oluşan Sarphan Finans Park Ofis bölümü haricinde 20 katta hizmet verecek Sarphan Finans Park Hotel bölümüde tasarlanıyor. Projede ayrıca 1. sınıf restoran, kahvaltı salonu, cafe, havuz bar, kapalı ve açık havuz, sauna, buhar odası, masaj odaları, hamam, kuaför, fitness salonu, 4 adet dükkan, kapalı otopark, helikopter pisti bulunmaktadır.

Sarphan Finans Park adres bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cemile GEDİKOĞLU / Emlaksayfasi.com.tr



 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181