Satya Yapı Yayalar Pendik!
1+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu Satya Yapı Yayalar Pendik projesi detayları sizler için araştırdık.

Pendik'te 55 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Satya Yapı Yayalar Pendik projesinde yüzde 70 yeşil alanı, açık/ kapalı yüzme havuzu, sauna ve buhar odaları, Fitness Center’ı, yürüyüş parkurları, kamelyası, süs havuzları, kapalı otoparkı ve özel peyzaj alanı bulunuyor.

20 adet ticari ünitenin bulunduğu Satya Yayalar Pendik projesi 240 adet daire ve dükkanlardan oluşuyor. 12 bin metrekare arsa alanına sahip olan Satya Yapı Yayalar Pendik projesi Satya Yapı imzası ile 3 bin metrekare alana konumlanacak. 4 bloktan oluşan Satya Yayalar Pendik projesinde yatırımcılar için 1+1, oturum amaçlı ev arayanlar için 3+1 daire tipleri bulunuyor. Ayrıca Satya Pendik Yayalar projesinde dairelerin metrekareleri 70 ila 145 metrekare arasında değişiyor. 

Satya Yayalar Pendik teslim tarihi? Tıklayınız.
Satya Yayalar Pendik 60 ay 0 faiz kampanyası için tıklayınız.
Satya Yayalar Pendik nerede? Tıklayınız.
Satya Yayalar Pendik fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181