Satya Yayalar Pendik lokasyon!
Satya Yapı imzası ile 3 bin metrekare alanda yer alacak Satya Yayalar Pendik lokasyon bilgisini sizler için araştırdık.

Pendik'te 55 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Satya Yayalar Pendik lokasyon bilgisi belli oldu. Satya Yayalar lokasyon ve Satya Yayalar harita için tıklayınız.

12 bin metrekare arsa alanına sahip olan projede dairelerin metrekareleri 70 ila 145 metrekare arasında değişiyor. Ayrıca projede yüzde 70 yeşil alanı, açık/ kapalı yüzme havuzu, sauna ve buhar odaları, Fitness Center’ı, yürüyüş parkurları, kamelyası, süs havuzları, kapalı otoparkı ve özel peyzaj alanı bulunuyor. ​

1+1 ve 3+1 dairelerin bulunduğu proje 240 adet daire ve dükkanlardan oluşuyor. 20 adet ticari ünitenin bulunduğu Satya Yayalar Pendik projesi 4 bloktan oluşuyor. Projede yatırımcılar için 1+1, oturum amaçlı ev arayanlar için 3+1 daire tipleri bulunuyor. 

Satya Yayalar Pendik lokasyon bilgisi ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Satya Yayalar teslim tarihi? Tıklayınız.
Satya Yayalar nerede ? Tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181