Şehr-i Deniz Kartal nerede? İşte lokasyonu...
Toplam 180 ünitenin bulunduğu Şehr-i Deniz Kartal nerede sorusunun cevabı belli oldu.

İstanbul'un Kartal ilçesinde konumlandırılan proje Hürriyet Mahallesi Özkan Sokakta inşa ediliyor. Daire büyüklüklerinin 58 metrekare ila 176 metrekare arasında değişim gösterdiği Şehr-i Deniz Kartal projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tipleri planlanıyor.

176 konut ve 4 villanın bulunduğu projede villalar ikiz villa konsepti ile tasarlanıyor. Fitness merkezi, sauna, hamam ve peyzaj alanları gibi sosyal alanlarının yanı sıra araçlar içinde kapalı otoparkın yer aldığı Şehr-i Deniz Kartal projesinde 8 farklı daire seçeneği planlanıyor. 2 farklı tip 1+1, 4 farklı tip 2+1 ve 2 farklı tipte 3+1 dairenin bulunduğu proje 6 bin 500 metrekare arazi alanı üzerinde Demkay Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor.

Şehr-i Deniz Kartal fiyat için tıklayınız.

Şehr-i Deniz Kartal teslim tarihi için tıklayınız.


Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181