Selective Blue ön talep formu!
İstanbul'un en çok değer kazanan bölgelerinden biri olan Kartal sahilde yükselen Selective Blue projesi özel fiyatlarla satışlarına başladı. Selective Blue projesinde daire sahibi olmak için tıklayınız.

Alper İnşaat ve İtibar İnşaat ortaklığı imzası yaşıyan Selective Blue projesi  7.790 metrekare alan üzerinde iki kuleden oluşuyor. Toplam 206 daireden oluşan Selective Port projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Açık hava sineması, yüzme havuzu, çocuk oyun parkı, elma bahçesi ve basketbol sahasının bulunduğu Selective Blue projesi İstanbul’un , metro ve metrobüs bağlantılı, Sabiha Gökçen Havalimanı’na, İstanbul - Ankara Yüksek Hızlı Trene, pek çok AVM’ye, sağlık ve eğitim kurumuna yakın olarak yükseliyor.



Selective Blue İletişim!
Adres: Kordonboyu Mah. Meltem Sk. No:2 Kartal / İstanbul

Telefon: [email protected]

Web: selectiveblue.com



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181