Seven Life Pendik satışa çıktı!
Abdullah Tarakcıoğlu İnşaat ve ortakları Varyapı ile Kumantaş Yapı tarafından Pendik Velibaba’da hayata geçirilecek olan Seven Life Pendik projesi görücüye çıktı. Sahip olduğu özel mimarisi ile bulunduğu lokasyonda fark yaratan Seven Life Pendik, tek blokta toplam 80 daireden oluşuyor. Teslimleri 24 ay olarak planlanan projede 2+1 daireler, lansmana özel 255 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.
 
“İstanbul’un yükselen değeri Pendik Velibaba’da, yapımına başlayacağımız Seven Life, hem yatırım hem de oturum amaçlı konut arayışında olanları, avantajlı fiyatlar ve uygun ödeme koşulları ile ev sahibi yapacak” diyen Abdullah Tarakcıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Tarakçı, sınırlı bir süre için vade farksız 24 veya 40 ay taksitlendirme seçeneği sunacaklarını söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181