Şile ev projeleri!
Şile ev projeleri listesini sizler için derledik. Türkiye genelinde konut satışları 2018 Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %19,2 oranında artarak 146 bin 536 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 27 bin 156 konut satışı ve %18,5 ile en yüksek paya sahip oldu.

Çalışmaların hızla devam ettiği Şile konut projeleri 2018 konut alıcılarının ilgisini çekiyor. İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan İstanbul konut projeleri Şile kapsamında gayrimenkul yatırımları devam ediyor.

İşte Şile ev projeleri listesi;

İdealist Cadde
​1+1 daire, 21 adet 2+1 daire, 3 adet 2+1 dubleks daire, 6 adet 3+1 daire, 4 adet 3+1 dubleks daire, 2 adet 4+1 dubleks daire ve 1 adet 5+1 dubleks tipi daire seçeneklerinin yer aldığı İdealist Cadde Emlak Konut güvencesi ile inşa ediliyor. 45 adet konut ve 13 ticari üniteden oluşan projede 4 blok yükseliyor. İdealist Cadde fiyatları ve teslim tarihi için tıklayınız.

Colorist Panorama
Şile konut projeleri arasında yer alan projede sosyal tesis, kovboy kasabası, teras gölet, survivor parkı, tarihi şato, basketbol, voleybol, futbol, tenis alanları ve havuz planlanıyor. 77 adet villadan oluşacak olan Colorist Panorama Şile projesinde 1+1 teras, 2+1 bahçe dubleks ve 3+1 bahçe dubleks seçenekleri yer alıyor. Colorist Panorama nerede? Lokasyonu için tıklayınız.

Şile ev projeleri listesini sizler için derledik. İstanbul Şile konut projeleri ile ilgili gelişmeleri ve haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfası.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181