Siltaş Marina lansman öncesi kampanya da son günler!
Siltaş Yapı’nın Pendik sahilde marinanın karşısında konumlanan ve hiçbir zaman kapanmayacak deniz manzarası ile dikkat çeken yeni projesi Siltaş Marina’da sunduğu lansman öncesi kampanya için zaman azaldı. 8 Mayıs’ta lansmanı gerçekleştirilecek “adalara karşı, bulutlara komşu” Siltaş Marina’da, lansman öncesi avantajlı fiyatlara ek olarak başlatılan peşin alımlarda yüzde 10 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatının bitmesine sayılı günler kaldı.

Temel yapı taşları tecrübe, güven ve kalite olan Siltaş Yapı, iş dünyasındaki 20 yılı aşkın köklü geçmişinin ışığında 2011 yılından bu yana insan odaklı ve kente değer katan yapılar hayata geçiriyor. Bugüne kadar ağırlıklı olarak Pendik, Kartal, Maltepe bölgesinde iş merkezleri ve Siltaş Nova Park, Siltaş Mavi Park, Siltaş Teras Park, Siltaş Safir Park ve Siltaş Flora Park gibi yeni nesil konut projeleri inşa eden Siltaş Yapı, şimdi ise İstanbul’un son yıllarda hızla değer kazanan bölgelerinden Pendik’in sahil şeridinde yeni bir projeye imza atıyor.

Pendik Marina’ya 300 metre mesafede, kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında konumlanan Siltaş Marina’nın lansmanını 8 Mayıs’ta gerçekleştirecek olan Siltaş Yapı’nın, projede lansman öncesi sunduğu avantajlı fiyatlara ek olarak başlattığı özel kampanyanın bitmesine sayılı günler kaldı. Hiçbir zaman kapanmayacak deniz manzarası ile “adalara karşı, bulutlara komşu” Siltaş Marina’da lansmana kadar peşin alımlarda yüzde 10 indirim ve 60 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor.

Çeşitli büyüklük ve özellikte konutlar, ticari üniteler ve sosyal yaşam alanlarından oluşan Siltaş Marina’nın Mayıs 2020’de teslim edilmesi planlanıyor. Siltaş Yapı ilk kez bu projede hayata geçireceği özel bir konsept ile yaşama ekstra konfor, kolaylık ve keyif katmaya hazırlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181