Siltaş Marina ne zaman teslim?
İstanbul Anadolu Yakasında Pendik sahiline yakın konumda inşa edilen Siltaş Marina ne zaman teslim sorusunun yanıtı belli oldu.

2 adet bloğun inşa edildiği projede dairelerin alanları 80 metrekare ile 170 metrekare arasında değişim gösteriyor. 200 daire ve 4 dükkandan oluşan Siltaş Marina ne zaman teslim sorusunun cevabı şu şekilde; Projenin teslimlerinin 2020 Mayıs ayında yapılacağı öngörülüyor. Pendik konut projeleri arasında bulunan projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Siltaş Yapı tarafından Pendik Kurtköy'de konumlandırılan projede kafe kütüphane, fitness, kreş, müzik odası, sinema, yüzme havuzu ve sauna imkanı bulunuyor.

Siltaş Marina ne zaman teslim sorusu ile ilgili tüm gelişmeleri ve haberleri www.emlaksayfasi.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Siltaş Marina nerede? Lokasyonu için tıklayınız.
 
Siltaş Marina fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181