Siltaş Marina nerede? İşte lokasyonu...
Siltaş Yapı tarafından inşa edilen Siltaş Marina nerede sorusunun yanıtı belli oldu.

2 bloğun yükseldiği Siltaş Marina nerede sorusunun yanıtı şu şekilde; İstanbul Anadolu Yakasında Pendik sahiline yakın konumda hayata geçirilen proje Pendik sahile 1 dakika, Pendik Marina'ya 3 dakika, metroya 4 dakika, yüksek hızlı trene 5 dakika, Sabiha Gökçen'e 13 dakika ve 3. köprü bağlantı yoluna ise 17 dakikalık mesafede inşa ediliyor. Lokasyonu ile dikkat çekmesi beklenen projede 200 daire ve 4 dükkan yer alıyor.

Daire büyüklüklerinin 80 metrekare ile 170 metrekare arasında değişim gösterdiği proje Pendik konut projeleri arasında yer alıyor. 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelere sahip olan projede kafe kütüphane, fitness, kreş, müzik odası, sinema, yüzme havuzu ve sauna imkanı bulunuyor.

Siltaş Marina nerede sorusu ile ilgili tüm gelişmeleri ve haberleri www.emlaksayfasi.com.tr'den takip edebilirsiniz.

Siltaş Marina teslim tarihi için tıklayınız.
 
Siltaş Marina fiyat için tıklayınız.

Cemile GEDİKOĞLU / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181