Siltaş Sancaktepe ve Siltaş Kartal projeleri geliyor!
Siltaş Yapı imzası ile hayata geçirilecek olan Siltaş Sancaktepe ve Siltaş Kartal projeleri geliyor.

Siltaş Yapı 2020 yılına kadar Siltaş Marina projesi haricinde Siltaş Sancaktepe ve Siltaş Kartal olmak üzere 2 yeni projeye daha başlayacaklarını duyurdu. Yeni projelerini duyuran İhsan Özdemir, "Bugüne kadar inşaat sektöründe 7 yılda gerçekleştirdiğimiz yatırım tutarı kadar yeni yatırımı, şimdi 2 yıl içinde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz" dedi.

2+1, 3+1 ve 4+1 daire tiplerinin bulunduğu ​Siltaş Marina Pendik projesinde ayrıca kafe kütüphane, fitness, kreş, müzik odası, sinema, yüzme havuzu ve sauna gibi imkanlar yer alıyor. Pendik konut projeleri arasında yer alan Siltaş Marina projesinde daire büyüklükleri 80 metrekare ile 170 metrekare arasında değişim gösteriyor. 2 adet bloktan oluşan projede 200 daire ve 4 dükkan bulunuyor.

Hilal MİSİRLİ / EmlakSayfasi.com.tr

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Oya gülmez 1 yıl önce

Sancaktepe ve kartal projeleri hakkında detaylı bilgi almak istiyorum

banner182

banner181