Sinpaş Liva’da kaçırılmayacak fiyat!
Sinpaş Yapı, İstanbul Anadolu yakasının hızla değer kazanan bölgelerinden Sultanbeyli’de geliştirdiği Liva Turkuaz projesinde, göl ve bahçe keyfini evinizde yaşama imkânı sunuyor. Birbirinden farklı konseptlerdeki adaları, sandal keyfi yapabileceğiniz gölü, şelalesi, dinlenme terasları, kış bahçeleri, yüzme havuzu ve daha birçok sosyal ayrıcalığıyla fark yaratan Liva’da yaşam başladı.

Doğanın büyüsüne Liva’da eşlik edin
Sinpaş Liva sakinleri, göl kenarında yer alan yürüyüş parkurları, çiçek bahçeleri ve pek çok sosyal aktivite olanağından yılın her döneminde yararlanabiliyor. Yaklaşık 5 bin metrekare büyüklüğündeki doğal göletiyle size masmavi bir yaşamın kapılarını açıyor. Liva’da günün her saati evinizden çıkıp sandalla göl gezintisi yapabilecek, göl kenarındaki kış bahçelerinde dört mevsim boyunca aileniz ve dostlarınızla birlikte keyifli dakikalar yaşayabileceksiniz.

Sağlık için ne varsa Liva’da
Daha sağlıklı, dinamik ve formda bir yaşam için spor olanakları sunan Liva’da yetişkinler ve çocuklar için göl ve şelale manzaralı kapalı yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, açık havada oynama imkânı veren tenis kortu, streetball alanı, fitnesscenter, saunalar, Türk hamamı ve daha birçok ayrıcalık bulunuyor.

Çocuklar için de keyifli eğlence imkânı sunan Play Zone’un rengârenk dünyasında çocuklarınız doyasıya eğlenirken siz de projede yaşamın tadını çıkaracaksınız.

Yılın son kampanyasında kaçırılmayacak fırsatlar
Liva, yılın son kampanyası ile 2+1 ve 3+1 yaşam seçenekleri için özel fırsatlar ve cazip ödeme planı alternatifleri sunuyor.

Yılın son indirim avantajı dâhilindeki ödeme planında, tamamı peşin ödemelerde %20 indirim, şirket bünyesinde de 48 aya kadar vade imkânı sunuyor. 2+1 daire fiyatları 426.560 TL’den, 3+1daireler ise 496.480 TL’den başlayan fiyatlarla ev sahibi olabilirsiniz.

Ulaşım da çok kolay
Liva Turkuaz, yakın güzergahtaki üçüncü köprü, metro projesi ve yeni açılan TEM bağlantı yolları ile her geçen gün değeri artan bölgede tamamlanan ilk proje olarak dikkat çekiyor. Yeni yollar ve metro hattı, bölgenin ulaşımını kolaylaştırıyor. Projenin hemen önünde yer alan İETT durağı, 2 hat üzerinden Kartal metrosu ve Ümraniye’ye kolay ulaşım imkânı sağlıyor. Liva Turkuaz, Sultanbeyli’de açılan Anadolu yakasının ilk 5M Migrosu’na da sadece 1 km uzaklıkta. Liva Turkuaz projesinin ardından Sultanbeyli’de pek çok konut firması da bölgeye yatırım yapmaya başladı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181