Sinpaş Time satışa çıktı!
Ataşehir'e 900 milyonluk saatli kule geliyor Sinpaş, yeni karma projesi Sinpaş Time'ın yapımına start verdi. İçinde villa, konut, rezidans ve ticari üniteleri barındıran projenin kule kısmında ise ikonik saat yer alacak. Kule katında rezidanslar 9 bin, konutlar 8 bin 500 ve dükkanlar 20 bin liradan başlayan metrekare fiyatlarıyla satışa sunuldu.

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin bulunduğu Ataşehir'de daha önce Finans Şehir projesini başlatan Sinpaş, bölgede yeni karma projesi Sinpaş Time'm yapımına start verdi. Satışlara başladığı projede içinde vüla, konut, ofis, alışveriş caddesi ve rezidansların yer alacak. Projenin kulesinde ise Ataşehir'in her her tarafından görülecek saat de yer alacak. Ataşehir'de Mimar Sinan Camii'nin karşısında olacak projede ük etap gelecek yılın sonunda tamamlanacak. Sinpaş Time'm detaylarını düzenlediği basın toplantısında açıklayan Sinpaş Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Sefa Çelik, projenin Sinpaş Finans Şehir'in yanında konumlandığını söyledi. İstanbul Finans Merkezi'nin etkisiyle Ataşehir'in, İstanbul'un ağırlık merkezini kaydıracağı bölge olduğunu belirten Çelik, söz konusu ilçede kendüerinin de Sinpaş Finans Şehir'in ardından Sinpaş Times'ın da yapımına karar verdiklerini açıkladı. Çelik, "Finans Merkezi'nden dolayı yakında kamu kurumları da oraya taşınacaklar. Biz de bölgede İstanbul Finans Merkeziyle iç içe Sinpaş Time projesine başlıyoruz. Burada 34 katlı büyük bir kule yapıyoruz. Bunun tepesinde de aslında bir saat kulesi gibi saat olacak. Doğu ve Batı Ataşehir'de büyük binalar var o binaları görebüdiğiniz her yerden saatinizi ayarlayabüeceksiniz"dedi.

İlk etap 2019'da teslim edilecek
Bölgedeki Mimar Sinan Camii'nin karşısına saatli kulenin geleceğini ifade eden Çelik, projeye ilişkin şu bilgileri verdi: "Sinpaş Time'ın içindeki üniteler 50 Ue 500 metrekare arasında değişiyor. Bunun içinde ofisimiz, homofisimiz, apartmanımız, dükkanlarımız, villalarımız var. Alışveriş caddesi ve 33 ticari ünite olacak. İlk etap 2019 sonunda tamamlanacak, tamamı ise Aralık 2020'de teslim edilecek. Özel tasarım bir parkımız var ve metroya 100 metre mesafede yer alacak." Bu projede ilk etapta 300400 konutun gelecek yılın sonunda teslim edüeceğini açıklayan Çelik, "Kulede 296 rezidansın yanı sıra, 480 konut, 33 ticari ünite, 121 ofis, 7 tane de villamız var" bügilerini verdi. Konutlarda metrekare fiyatlarının 8 bin 500 liradan başladığını açıklayan Çelik, "Rezidansların bulunduğu kulemizde metrekare fiyatları 9 bin liradan başlıyor. Dükkanlar da metrekare fiyatları 20 bin lira seviyesinde. Proje yaklaşık 850 üniteden oluşacak, cirosu 900 müyon lira civarında" açıklamasında bulundu. Sinpaş'ın bütün projelerinde mart sonu itibariyle yüzde 90-95 satış gerçekleşmesini göreceklerini açıklayan Mahmut Sefa Çelik, diğer taraftan Finans Şehir'de 360 adet satışın gerçekleştiğini, sadece 60 kadar dairenin kaldığını söyledi. Çelik, ofislerle ilgili görüşmelerinin de sürdüğünü söyledi.

Sinpaş GYO ve Yapı'da birleşme bitti
Diğer taraftan Sinpaş GYO ve Sinpaş Yapı'nın birleştiğini açıklayan Mahmut Sefa Çelik, "Tüm süreçler tamamlandı. Servet Gayrimenkul Genel Müdürüyüm, ancak bu değişecek. Sinpoş GYO içindeki bir grup projenin tepe yöneticisi olarak devam ediyorum" diye konuştu.

E5 VE TEM BAĞLANTILI
Sinpaş Time, şehrin farklı noktalarına kolay ulaşım imkanı sunan, avantajlı bir konuma sahip. Uluslararası Finans Merkezi ile beraber yapılacak olan yeni yol bağlantılarıyla E5 ve TEM bağlantılarına ulaşım kolayca sağlanacak. Açılacak olan Göztepe Ataşehir Metro hattı ve hemen yanı başında yer alacak Metro durağı ile İstanbul'un her noktasına dakikalar içinde ulaşılabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner182

banner181